Nytt på kliniken

Är du trött på förkylningar som aldrig ger med sig? Huvudvärken som återkommer flera gånger i veckan/månaden? Värken i kroppen som gör dig så nedstämd? Att alltid vara så trött eller att vågen aldrig visar positivt resultat vare sig du vill att den ska visa upp eller ner?

Vill du göra en förändring i ditt liv och äntligen nå det där målet du strävat efter år ut och år in men aldrig nått ända fram?

Under hösten kommer det finnas möjlighet att i våra lokaler på Järnvägsgatan 3 i Hallstahammar träffa näringsfysiolog- och livsstilscoach Graeme Jones från Optimal Fysik i Stockholm och göra en detaljerad genomgång av din nuvarande fysiska status och tillsammans med Graeme utarbeta en strategi för att du ska nå dina mål så snabbt som möjligt vare sig det till exempel gäller viktproblematik, höjda energinivåer, återhämtning efter skada eller bara god hälsa i största allmänhet.

Graeme arbetar som näringsfysiolog/näringsterapeut och har över 10 års erfarenhet inom holistisk hälsa, fitnessindustrin och medicinsk hälsa. 

Första tillfället att kunna träffa Graeme kommer att vara den 22 september och är du intresserad och vill veta mer så maila lena.flinck@jamsaskiropraktik.se så skickar vi detaljerad information.